Webvidék - Tedd fel a pontot az internetre
Fujitsu Siemens Romania
 

Támogatóink


Youth in Action

Brinel

Departamentul pentru Relatii Interetnice

Sigma Towers

AMM Design


Médiapartnereink


Kolozsvári Rádió

Krónika

Erdély FM - a bizalom hangja

RTV magyar adás

Profi Rádió

Szabályzat

 

A Webvidéket működtető csapat (a Transindex és az eTransylvania Egyesület) nem vállal garanciát a bejegyzések/kommentek pontosságáért, hitelességéért, teljességéért vagy (technikai) használhatóságáért. A bejegyzések/kommentek sok esetben a szerzők álláspontját fejezik ki, melyek nem föltétlenül esnek egybe a Webvidék működtetőinek, vagy ezzel az oldallal társított más testületek nézeteivel és álláspontjával.

A Webvidékre feltöltött tartalmak a Webvidék működtetőinak a tulajdonát képezik. A Webvidékes tartalmak a Creative Commons 3.0 Nevezd meg! Ne add el! Ne változtasd! licenc feltételeinek megfelelően, a webvidek.ro-ra illetve a feltöltő csapat nevére való hivatkozással szabadon felhasználhatóak.

A bejegyzés/komment szerzője, illetve a csapata teljes mértékben felelős az általa publikált bejegyzésért/kommentért. Bármely olvasót, ha úgy gondolja, hogy egy bejegyzés/komment megkérdőjelezhető, arra bátorítunk, hogy e-mailben jelezze.

Kommentek csak moderálás után jelenhetnek meg a Webvidéken. A bejegyzéseket a csapatok publikálják és utólagosan - a zsűrizés megkezdése előtt - kerülnek moderálásra. Ezért előfordulhat, hogy egy ideig publikusak olyan bejegyzések, melyek sértik a moderálási elveket. A moderátoroknak módjukban áll utólag szerkeszteni, vagy indokolt esetben teljes egészében törölni a bejegyzéseket.

A moderátorok nem javítanak helyesírási, fogalmazási vagy nyelvhelyességi hibákat a bejegyzésekben/kommentekben.


Mi az, amit a moderátorok kijavítanak, illetve törölnek?


1. Technikai rombolás:

Nagyméretű képek, kis- és nagyregények bemásolása, üres bejegyzések. Elrontott HTML-kódok, automatikusan induló file-letöltések, átirányítások és minden más olyan beavatkozás, ami megváltoztatja az oldal méretét, megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát.

2. Tartalmi rombolás:

2.1. A verseny kulturált menetét szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy a versenyszám témájához nem tartozó bejegyzések, illetve kommentek.

2.2. Szándékosan téves és/vagy rágalmazó jellegű, pontatlan, sértegető, vulgáris, gyűlöletteli, zaklató jellegű, obszcén, vagy személyiségi jogokat sértő, vagy valamilyen módon törvénybe ütköző bejegyzések, illetve kommentek.

2.3. Kampány-jellegű vagy a másik felet lejárató politikai állásfoglalások.

2.4. Összefüggéstelen, érthetetlen és olvashatatlan bejegyzések.

2.5. Bejegyzésekben a versenyről, illetve szervezőkről, zsűriről szóló véleménnyilvánítás.

2.6. A csapaton kívüli személyek valós, személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) explicit engedély nélküli közzététele. Ez alól kivétel, ha az érintett azokat a Webvidéken maga hozta nyilvánosságra.

2.7. Pornográf képek, szövegek, különböző nemzetek nemzeti jelképeinek szidalmazása, gyalázása, kegyeletsértés, gyűlöletkeltés, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató linkek.

2.8. Hivatkozás nélkül, változatlan formában átvett anyagok.

2.9. Üzleti célú bejegyzések és szövegek, azaz reklámok, lánclevelek (spamok), piramisjáték-építő megoldások és erre való felkérések.

Az 1, 2.1, 2.2, 2.3, 2.4, 2.9 pontok és alpontok a kommentekre is vonatkoznak, azzal a különbséggel, hogy kommenteket a moderátor nem javít: ha azok bármely része a fentiekbe ütközik, a kommentet nem publikálja.

3. Letiltások:

A moderátorok a versenyt szándékosan és/vagy ismételten akadályozó csapatokat kitilthatják. A tiltás lehet részleges vagy teljes körű, ideiglenes vagy végleges. Kirívóan durva esetben az adott csapat összes, addigi bejegyzésének a törlésével is járhat. Moderátor által törölt bejegyzések visszamásolása is letiltást eredményez.

A kitiltott csapat az összes, addig szerzett pontját elveszíti, függetlenül attól, hogy a tiltás csupán részleges vagy teljes körű.

Transindex - eTransylvania Egyesület

A verseny véget ért.

Köszönjük a játékot.

Kommentek

Advent Ottományban

ARA:nem tudom mi a bajod ottományal szerintem klasz egy falu!!!:D [tovább]
[Wondrák Mónika Mercédesz, 2010. márc. 27.]

A hétfalusi Borcsa-Kiss „dinasztia”

Irk Rékától kérdezném, hogy ismeri e a családja felmenőit. Ha igen, akkor [...tovább]
[Rihmer Aurél, 2010. márc. 16.]

Varsolc legnagyobb családfája

Örvendünk hogy ennyire részletesen letudtátok vezetni a család tagjait .NAgyon [...tovább]
[SZ DÉNES BERTA, 2010. márc. 10.]

A gelencei Finta család

A feleségem Finta Márta, Kiskunhalas-i születésű. Édesapja néhai Finta Bálint, [...tovább]
[Farkas István, 2010. márc. 5.]

Blénessyek Gyergyószentmiklóson

A nagyapám Blénessy Imre szül1887 az édesanyám Blénessy Erzébet szül1922 nov 5 [...tovább]
[Baranyi Lászlőné , 2010. febr. 19.]

“Örmény hajnal”

sajnos a marosvásárheji dudutz és novákcsaládokrol semmi szo sem esik pedig régi [...tovább]
[waitsuk péter, 2010. febr. 8.]

Okos-Rigók fája

Gratulalok ez egy igazi szep munka [tovább]
[BENK, 2010. febr. 2.]

Kommentek
  Creative Commons License

Szabályzat GyIK Mi ez? Kontakt Partnerek, támogatók Az első Webvidék Címoldal Transindex eTransylvania Egyesület