Webvidék - Tedd fel a pontot az internetre

Szabályzat

 

A Webvidéket működtető csapat (a Transindex és az eTransylvania Egyesület) nem vállal garanciát a bejegyzések/kommentek pontosságáért, hitelességéért, teljességéért vagy (technikai) használhatóságáért. A bejegyzések/kommentek sok esetben a szerzők álláspontját fejezik ki, melyek nem föltétlenül esnek egybe a Webvidék működtetőinek, vagy ezzel az oldallal társított más testületek nézeteivel és álláspontjával. A bejegyzés/komment szerzője, illetve a csapata teljes mértékben felelős az általa publikált bejegyzésért/kommentért.

Bármely olvasót, ha úgy gondolja, hogy egy bejegyzés/komment megkérdőjelezhető, arra bátorítunk, hogy e-mailben jelezze.

Kommentek csak moderálás után jelenhetnek meg a Webvidéken. A bejegyzéseket a csapatok publikálják és utólagosan – a zsűrizés megkezdése előtt – kerülnek moderálásra. Ezért előfordulhat, hogy egy ideig publikusak olyan bejegyzések, melyek sértik a moderálási elveket. A moderátoroknak módjukban áll utólag szerkeszteni, vagy indokolt esetben teljes egészében törölni a bejegyzéseket.

A moderátorok nem javítanak helyesírási, fogalmazási vagy nyelvhelyességi hibákat a bejegyzésekben/kommentekben.

Mi az, amit a moderátorok kijavítanak, illetve törölnek?

1. Témarombolás:

1.1. Technikai rombolás: nagyméretű képek, kis- és nagyregények bemásolása, üres bejegyzések. Elrontott HTML-kódok, automatikusan induló file-letöltések, átirányítások és minden más olyan beavatkozás, ami megváltoztatja az oldal méretét, megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerû használatát.

1.2. Tartalmi rombolás: a verseny kulturált menetét szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy a versenyszám témájához nem tartozó bejegyzések, illetve kommentek. Szándékosan téves és/vagy rágalmazó jellegű, pontatlan, sértegető, vulgáris, gyűlöletteli, zaklató jellegű, obszcén, vagy személyiségi jogokat sértő, vagy valamilyen módon törvénybe ütköző bejegyzések. Kampány-jellegű vagy a másik felet lejárató politikai állásfoglalások sem elfogadhatóak.

Ha valaki egy bejegyzést többször tölt fel (floodolás), akkor egy bejegyzés megtartása mellett az összes többit töröljük. Tartalmi rombolásnak minősül, ha egy csapat bejegyzései összefüggéstelenek, érthetetlenek vagy olvashatatlanok, a fotók minősége élvezhetetlenül rossz stb.

1.3. A bejegyzések és kommentek alpári ill. agresszív, fenyegető hangneme: a téma jellegétől függően megítélés szerint törölhetők.

1.4. A csapaton kívüli személyek valós, személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) explicit engedély nélküli közzététele. Ez alól kivétel, ha az érintett azokat a Webvidéken maga hozta nyilvánosságra.

1.5. Pornográf képek, szövegek, különböző nemzetek nemzeti jelképeinek szidalmazása, gyalázása, kegyeletsértés, gyűlöletkeltés, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató linkek.

1.6. Hivatkozás nélkül, változatlan formában átvett anyagok.

1.7. Üzleti célú bejegyzések és szövegek, azaz reklámok, lánclevelek (spam-ok), piramisjáték-építő megoldások és erre való felkérések.

A fenti elvek a kommentekre is vonatkoznak, azzal a különbséggel, hogy hozzászólásokat a moderátor nem javít: ha azok bármely része a fentiekbe ütközik, a kommentet nem publikáljuk.

2. Letiltások:

A moderátorok a versenyt szándékosan és/vagy ismételten akadályozó csapatokat kitilthatják. A tiltás lehet részleges vagy teljes körű, ideiglenes vagy végleges. Kirívóan durva esetben az adott csapat összes, addigi bejegyzésének a törlésével is járhat. Moderátor által törölt bejegyzések visszamásolása is letiltást eredményez.

A kitiltott csapat az összes, addig szerzett pontját elveszíti, függetlenül attól, hogy a tiltás csupán részleges vagy teljes körű.

Transindex - eTransylvania Egyesület

A verseny véget ért.

Kommentek

Borszék, egy fejlődni vágyó város

Ebben a városban már jártam, és lenyűgözött.Sajnos a viadukthoz nem értem el, de azóta is keresek [...tovább]
[Egréder Károly, 2009. szept. 20.]

A szellem a temetőben

ahham...tök jó [tovább]
[Tinkaa, 2009. aug. 14.]

Kiskürtős-kalács. Kemencében

Nagyon ínycsiklandozó!!!kár hogy nem voltam otthon hogy megkóstolhassam.Üdv Ilusnényje [tovább]
[Kincses Ági, 2009. júl. 27.]

Óriáscseka

még egy komisz megnézte a multi emlékeket
Lala [tovább]
[LALA, 2009. júl. 7.]

Puliszka szívvel-lélekkel

koszi a receptet nagyon hasznos volt a puliszka keszitese szamomra halaszni kellet szia [tovább]
[borika, 2009. júl. 4.]

KommentekTransindex | eTransylvania Egyesület
© 2018 Minden jog fenntartva

Mi ez? Szabályzat Kontakt Gyakran ismétlődő kérdések Partnerek, támogatók Webvidék - tedd fel a pontot az internetre Transindex eTransylvania Egyesület