Webvidék - Tedd fel a pontot az internetre

Mi a Webvidék?

 

A Webvidék a Transindex és az eTransylvania Egyesület interneten zajló versenye, amelyen azon települések csapatai vehetnek részt, ahol van eTransylvania Pont. A legtöbb 15 fős csapatoknak hetente kell teljesíteniük egy-egy, a település múltjához, jelenéhez vagy jövőjéhez kapcsolódó próbát.

A csapatok csütörtökönként déli 12 órakor kapják meg az új feladatot a Webvidék.ro oldalon, a próba teljesítésére hat nap áll rendelkezésükre – azaz szerdán déli 12 óráig tölthetik fel megoldásaikat a webvidek.ro-ra. Ezt követően a zsűri értékeli a megoldásokat, ebből illetve a közönségszavazás eredményeiből alakul ki a sorrend. Egy forduló 3 próbából áll, ezt követően hirdetjük ki a forduló győztesét. A csapatok négy fordulón (azaz 12 próbán) keresztül versenyeznek. A heti próbákon kívül a verseny részét képezi 3 állandó próba is, ezeket a verseny végéig, azaz július 26-ig kell megoldaniuk a csapatoknak. A legtöbb pontot összesítő település csapatáé lesz a Webvidék nagydíja.

A verseny célja, hogy bevezessük a vidéken élőket az internet aktív használatába, a tartalomgyártásba. Reményeink szerint a verseny végéig egy alternatív, őszinte kép alakul ki a résztvevő településekről, amely új megvilágításba helyezi az erdélyi vidéket, hozzájárul az Erdélyről kialakult kép árnyalásához. A településeknek eddig nem volt lehetőségük őszintén megmutatni magukat az interneten, ezen változtat a Webvidék.

A versenybe 2008. április 14-én 12 órától lehet benevezni. A jelentkezés folyamatos, azaz a verseny időtartama alatt bármikor lehet nevezni egészen június 26-ig, a harmadik forduló lejártáig. Az új jelentkezők résztvehetnek az épp aktuális próbában és minden azt követő próbában.

A verseny időtartama: április 24-július 16.

Transindex - eTransylvania Egyesület

A verseny véget ért.

Kommentek

Borszék, egy fejlődni vágyó város

Ebben a városban már jártam, és lenyűgözött.Sajnos a viadukthoz nem értem el, de azóta is keresek [...tovább]
[Egréder Károly, 2009. szept. 20.]

A szellem a temetőben

ahham...tök jó [tovább]
[Tinkaa, 2009. aug. 14.]

Kiskürtős-kalács. Kemencében

Nagyon ínycsiklandozó!!!kár hogy nem voltam otthon hogy megkóstolhassam.Üdv Ilusnényje [tovább]
[Kincses Ági, 2009. júl. 27.]

Óriáscseka

még egy komisz megnézte a multi emlékeket
Lala [tovább]
[LALA, 2009. júl. 7.]

Puliszka szívvel-lélekkel

koszi a receptet nagyon hasznos volt a puliszka keszitese szamomra halaszni kellet szia [tovább]
[borika, 2009. júl. 4.]

KommentekTransindex | eTransylvania Egyesület
© 2018 Minden jog fenntartva

Mi ez? Szabályzat Kontakt Gyakran ismétlődő kérdések Partnerek, támogatók Webvidék - tedd fel a pontot az internetre Transindex eTransylvania Egyesület