Webvidék - Tedd fel a pontot az internetre

Gépház
Webvidék díjátadás: kiderül, ki mit nyert
2008. július 28.

A Transindex-beszámoló a díjátadásról itt olvasható, alább közzétettük a díjazottak, illetve díjak listáját.

A Webvidék első kiadását a Céhmesterek Unokái (Kézdivásárhely, Kovászna megye) nyerték, akik a teljes vetélkedő idején vezették a mezőnyt. Egy multifunkcionális fénymásolót, egy - az Országos Ifjúsági Hatóság által felajánlott - tengerparti nyári táborban való részvételi lehetőséget vihettek haza. Őket a Vacsárcsi Góbék (Csíkvacsárcsi, Hargita megye) követték, akik – bár fordulós eredményekben nem nyertek, de kitartó munkájuk és a közönségszavazatok eredményeképpen összesítettben jeleskedtek. Díjuk egy digitális fényképezőgép, valamint a teljes csapat számára egy brüsszeli utazás, amelyek keretében európai uniós intézményeket látogathatnak meg. Őket Szilágybagos csapata (Szilágybagos, Szilágy megye) követte, akik egyben negyedik forduló nyertesei is voltak. A csapat a brüsszeli utazás és fényképezőgép mellett utolsó három heti fordulós teljesítményéért DVD lejátszóban és az eTransylvania Pont számára egy újabb számítógépben részesült.

Csibi Magor, Sógor Csaba és Winkler Gyula európai parlamenti képviselők összesen 61 személy számára biztosítanak brüsszeli látogatást a Webvidék díjaként. Az eddig felsorolt csapatok mellett az összes többi csapat is, amennyiben minden próbát teljesített, két személyes brüsszeli utazásban részesül.

Különdíjak is átadásra kerültek a Webvidék zárórendezvényén. A Transindex hírportál Bikkmakk csapatát (Bikfalva, Kovászna megye) díjazta, melynek tárgyát a település honlapjának ingyenes elkészítése képezi. A PONT pályázatfigyelő portál Kaláka csapatát (Mezőpanit, Maros megye) díjazta a „Milyen vállalkozásba fognátok?” állandó próbában bemutatott üzleti elképzelésért. A díj tárgya az üzleti terv részletes kidolgozása és pályázati források bevonása ennek megvalósítására. 
Transindex - eTransylvania Egyesület

A verseny véget ért.

Kommentek

Borszék, egy fejlődni vágyó város

Ebben a városban már jártam, és lenyűgözött.Sajnos a viadukthoz nem értem el, de azóta is keresek [...tovább]
[Egréder Károly, 2009. szept. 20.]

A szellem a temetőben

ahham...tök jó [tovább]
[Tinkaa, 2009. aug. 14.]

Kiskürtős-kalács. Kemencében

Nagyon ínycsiklandozó!!!kár hogy nem voltam otthon hogy megkóstolhassam.Üdv Ilusnényje [tovább]
[Kincses Ági, 2009. júl. 27.]

Óriáscseka

még egy komisz megnézte a multi emlékeket
Lala [tovább]
[LALA, 2009. júl. 7.]

Puliszka szívvel-lélekkel

koszi a receptet nagyon hasznos volt a puliszka keszitese szamomra halaszni kellet szia [tovább]
[borika, 2009. júl. 4.]

KommentekTransindex | eTransylvania Egyesület
© 2018 Minden jog fenntartva

Mi ez? Szabályzat Kontakt Gyakran ismétlődő kérdések Partnerek, támogatók Webvidék - tedd fel a pontot az internetre Transindex eTransylvania Egyesület